Essentie van communicatie - Michels, Wil J., 1956- (Groningen : Noordhoff, 2017)
'Essentie van communicatie' is een beknopte en praktijkgerichte inleiding in het vakgebied. Het boek leidt je op toegankelijke wijze door het volledige communicatieproces, van het bepalen van de identiteit van een organisatie tot het geven van een advies. Het maakt inzichtelijk hoe communicatie succesvol ingezet kan worden voor bedrijven. Met de handreikingen en ideeën uit dit boek kun je direct aan de slag. Je leert om een goed doordacht communicatieplan op te stellen, maar je krijgt ook de ruimte om uit te pakken met verrassende en creatieve concepten. Daarnaast bevat deze editie handige canvassen voor onder meer de interne communicatie en marketingcommunicatie, waarmee alle bedrijfsaspecten op een overzichtelijke manier in kaart kunnen worden gebracht.