Facebook - Desmet, Nadja, ....-; Chow, Tonté, ....- (Brussel : Politeia, 2017)
Sociale media zijn online dorpspleinen waar je verneemt wat er leeft en waar je de communicatie aanknoopt met jouw doelgroep. Ze bieden je mogelijkheden om participatiever te werken. Tegelijk is jouw inzet in sociale media een langetermijninvestering, om een vertrouwensband met jouw doelgroep op te bouwen. Facebook is hét sociaal netwerk om een ruime doelgroep te bereiken. Dit is het sociale mediakanaal met het meeste gebruikers en meteen ook dé reden om erop actief te zijn. Bouw een community met jouw fans, organiseer er dienstverlening en inspireer. Maar wat zijn al die mogelijkheden en hoe pak je het aan? Laat je inspireren door deze pocket vol praktische tips & tricks.