Formats : de next step in contentmarketing - Lensink, Aart, ....- (Amsterdam : Adfo, 2015)
In Formats, de next step in contentmarketing neemt Aart Lensink de lezer (marketeers, contentmakers, tv-makers, YouTubers en wellicht zelfs reclamemakers) mee in de wereld van gewenste content in de vorm van formats. Wat campagnes zijn voor reclamemakers, zijn formats voor contentmakers. Formats zijn niet alleen tv-formats. Het zijn ook herkenbare rubrieken in tijdschriften, kranten, op blogs en in de vorm van YouTube-series. Is de content herkenbaar, uniek en seriematig? Dan is het een format. Wat maakt een format een format? En wat maakt een format een succesvol format? In dit boek staan meer dan honderd voorbeelden van formats. De beste formatontwikkelaars komen aan het woord en delen hun kunsten. Je leest hoe je als merk zelf formats kunt ontwikkelen. Formats die hard nodig zijn, omdat ze binnen de contentstrategie van merken zorgen voor meer orde, meer structuur en minder los zand.