Goed verzekerd?! : de basis - Dehouck, Geert, ....-; De Paep, Bert, ....- (Leuven : LannooCampus, 2016)
Het standaardwerk over verzekeringen Volledig herzien en up-to-date Goed verzekerd?! De basis schetst een totaalbeeld van het moderne verzekeringslandschap. Aan de hand van een praktijkgerichte en toegankelijke aanpak biedt dit boek een overzicht van de relevante wetgeving en de beginselen van verzekeringstechniek. Ook het maatschappelijke en economische belang van verzekeringen wordt in heldere taal toegelicht. Deze herziene editie vormt een basiswerk voor studenten, huidige en toekomstige verzekeraars en makelaars. Via het gratis platform eCAMPUS biedt Goed verzekerd?! heel wat digitale mogelijkheden: - Meerkeuzevragen om kennis van de stof te testen - Digitale aantekeningen die gedeeld kunnen worden met docenten en medestudenten
Keywords: Verzekeringen