Resultaat in het kwadraat : doel - project - onderneming - sneller - beter - gemakkelijker - Heyndrickx, Cedric, ....- (Gent : Academia Press, 2012)
Succes in zowel de professionele carrière als in het persoonlijke leven: vele dromen ervan, en toch is het maar weinigen gegeven. De auteur neemt de lezer mee op weg, van idee tot realisatie. Theorie en analyse leiden tot een eerste tussenstop met enkele verhelderende cycli tot gevolg. Vervolgens is het tijd om zelf aan de slag te gaan. De cycli uit het eerste deel worden herhaald en krijgen een concrete invulling met eenvoudige methodes en hulpmiddelen die resultaten bevorderen of verbeteren. Al vlug wordt het duidelijk: ondernemen is een leerproces, maar iedereen kan het leren, met vallen en opstaan. Dit boek helpt de lezer om sneller, beter en gemakkelijker doelstellingen te verwezelijken.