Laat maar zien : didactiek voor beeldend onderwijs - Van Onna, Jos, ....-; Jacobse, Anky, ....- (Groningen : Noordhoff Uitgevers, 2017)
Creativiteitsontwikkeling is dé uitdaging voor het onderwijs van deze tijd. Dit onderwijs is erop gericht kinderen vaardigheden mee te geven waarmee ze kunnen inspelen op veranderende omstandigheden. Het stelt ze in staat nieuwe oplossingen te onderzoeken en te visualiseren. Laat maar zien biedt met ‘het cirkelmodel' en de procesgerichte didactiek zowel een theoretische basis als een concrete uitwerking voor beeldend onderwijs en creativiteitsontwikkeling.
Keywords: Manuele expressie basisonderwijs