De kleine kunstenaar : 45 gevarieerde activiteiten voor de klas - Urbain, Véronique, ....- (Averbode : Altiora Averbode, 2013)
Met De Kleine Kunstenaar ontdekken kinderen kunst in 45 originele en gevarieerde activiteiten, verspreid over tien thema's. Elke activiteit wordt voorgesteld in een stappenplan met vier foto's, aangevuld met pedagogische suggesties voor de begeleider: voorstelling van de activiteit, de beoogde vaardigheden, het nodige materiaal, informatie over het thema, handige tips en voorstellen voor uitgebreidere opdrachten. Het pakket wordt aangevuld met tien grote posters in kleur. Een bron van ideeën om kinderen te introduceren in de wereld van de kunst en hun kleine handjes creatief aan het werk te zetten!
Kleuteronderwijs - Knutselen -Muzische vorming in het kleuteronderwijs - Plastische opvoeding