Get real : voor wie elke dag zijn goesting wil doen - De Pau, Lien, ....- ([s.l.] : Lien De Pau, 2017)
“De beste surfer is niet zij die de beste techniek heeft. Het is zij die het meeste plezier beleeft.” Lien De Pau is 35 en wordt elke ochtend wakker zonder wekker. Wanneer ze haar ogen opent, komt een gedachte in haar op: ‘Wat wil ik vandaag het allerliefste doen?' Onmogelijk? Onrealistisch? Een tikje geschift zelfs? Think again. Ook jij kan je uitgestippelde pad verlaten. Wanneer je het gevoel hebt geen kant meer op te kunnen in de huidige ratrace van werk, gezin en andere verplichtingen. Waag de sprong en ga op zoek naar je ware zelf. Voor Lien leidde die zoektocht haar langs 3 continenten en meer dan 40 landen. Het was een ontsnappingspoging met moeilijke keuzes maar ook met louterende ervaringen. Om zo uiteindelijk de kans te krijgen om het leven te leiden waar ze altijd al van droomde. Voor het eerst vertelt ze in dit boek het echte verhaal, van slaaf tot surfster. Van workaholic die huilend op de vloer van haar chique stadsappartement naar adem hapt tot wereldreizigster zonder bagage. Dit boek is een leidraad voor iedereen die geen goesting meer heeft om het leven van een grijze muis te leiden. Of je nu droomt van af en toe een zijstapje van het platgetreden pad of je wil jezelf volledig heruitvinden, Lien deed het je allemaal voor! Kruip met dit boek op de bank, en vind je echte zelf.
Keywords: Levenskunst