Effectief communiceren en samenwerken - Anseel, Frederik, 1978- (Gent : Academia Press, 2017)
Binnen het hoger onderwijs staat het ontwikkelen van communicatie- en sociale vaardigheden steeds meer centraal. Dit handboek biedt studenten een uitstekende basis om op een effectieve manier te leren communiceren en samenwerken in groepen. Het verwerven van deze cruciale competenties zal hen toelaten om de professionele loopbaan met vertrouwen tegemoet te stappen. Het boek onderscheidt zich van vele andere werken doordat bewust wordt gekozen voor een evidence-based aanpak. De vele bruikbare suggesties en concrete tips zijn gepuurd uit toegepast wetenschappelijk onderzoek. Kortom, een handige en gefundeerde leidraad voor studenten uit verschillende disciplines.