Monsterlijke liedjes - Lambert, Sandrine, ....-; Bielen, Jos (muziek), ....-; Bultheel, Jo (muzische tips), ....- (Averbode : Averbode Educatief, 2015)
De CD-liedboeken van de educatieve tijdschriften worden ingepast in het totaalconcept voor muzische vorming Muzomax. Op de cd vindt u een gezongen en een instrumentale versie van elk liedje. In onze liedboeken vindt u telkens tien originele liedjes om te zingen met uw klas. De liedjes sluiten telkens aan bij de lopende jaargang van Zonnekind, Zonnestraal of Zonneland.
Bijlage bij Zonnekind Plus 1 - September 2015