Ambiance - Bondue, Yves, ....-; Boesman, Koen, 1979- (Averbode : Averbode Educatief, 2015)
De CD-liedboeken van de educatieve tijdschriften worden ingepast in het totaalconcept voor muzische vorming Muzomax. Op de cd vindt u een gezongen en een instrumentale versie van elk liedje. In onze liedboeken vindt u telkens tien originele liedjes om te zingen met uw klas. De liedjes sluiten telkens aan bij de lopende jaargang van Zonnekind, Zonnestraal of Zonneland.
Bijlage bij Zonnestraal en Zonneland Plus 1 - September 2015