Beat the beat - Bondue, Yves, ....-; Geets, Edwin (muzische tips), ....- (Averbode : Averbode, 2016)
De CD-liedboeken van de educatieve tijdschriften worden ingepast in het totaalconcept voor muzische vorming Muzomax. Op de cd vindt u een gezongen en een instrumentale versie van elk liedje. In onze liedboeken vindt u telkens tien originele liedjes om te zingen met uw klas. De liedjes sluiten telkens aan bij de lopende jaargang van Zonnekind, Zonnestraal of Zonneland.
Bijlage bij Zonnestraal en Zonneland Plus 1 - September 2016