Handboek kettlebell training - Pavel, ....- (Aartselaar : Deltas, 2012)
De auteur, voormalig trainer van Russische militaire eenheden en atleten, heeft zijn trainingsformule geschikt gemaakt voor een ieder die over een sterk gespierd lichaam wil beschikken. Het trainingsmateriaal bestaat uit een gietijzeren bol met een ruim handvat voor twee handen, een kettlebell, verkrijgbaar in verschillende gewichten. De oefeningen zijn goed uitvoerbaar, waarbij het gewicht de bepalende factor is. Naast een korte ontstaansgeschiedenis en uitleg over de fabricage van de bollen wordt met gedetailleerde uitleg, ondersteund met zwart-witfoto's, een aantal gevarieerde oefeningen en adviezen gegeven. Eenvoudig en efficiënt oefenprogramma voor beginners en gevorderde doorzetters waarbij, om blessures te voorkomen, begeleiding aanbeveling verdient. © NBD Biblion
Oefeningen voor krachttraining, met behulp van een gietijzeren bol met handvat.
Keywords: Krachttraining