Dolfje Weerwolfje : spellingskwartet. (Tilburg : Zwijsen, 2016)
Kijk goed welke zin je nog moet hebben en lees die hardop voor. Verzamel zo snel mogelijk vier spellingskaartjes met dezelfde kleur.
Vermelding op doos: 7 tot 9 jaar 2 tot 6 spelers