Zeg het maar : een woorden-zoekspel. (Köln : Prolog, 2016)
In het spel “Woorden-Schat” voor 2-8 spelers of teams, worden woorden verzameld en ingedeeld naar betekenis, samenhang en eigenschap. Een spel om de woordenschat spelenderwijs te trainen en uit te breiden.
Inhoud: 10 verschillend van kleur, semantisch - lexicaal geordende sets kaarten in onbreekbare kunststof transparante dozen, formaat 97 x 66 x 15 mm, 1 kleuren dobbelsteen, 200 gele fiches, in kunststof doos, 1 zandloper van 1 minuut, met handleiding op de doos Info op doos: doelgroep, een spel geschikt voor thuis, op school en voor therapie met kinderen, voor personen met afasie en voor het trainen van de hersenen. Vanaf 6 jaar
Ulrike Dörr - Susanne Okreu