Ik ben steengoed : een spel om je zelfvertrouwen te vergroten. (Amersfoort : Kwintessens, 2011)
Het doel van dit bordspel is kinderen op een speelse manier te laten ontdekken hoe ze hun zelfvertrouwen kunnen vergroten. Met het spel kunnen kinderen onjuiste, (faal)angstige gedachten ombuigen naar vervangende gedachten waarbij ze zich wel prettig voelen en die hen verder helpen. Tijdens het spel voeren kinderen opdrachten uit en bedenken ze positieve oplossingen voor gestelde situaties. Het spel is zeer geschikt ter bevordering van cognitieve, sociale en motorische vaardigheden.
Speelduur: 25 minuten, doelgroep: voor de leeftijd van 7 tot 12 jaar