Doel.PAV 4 : leerwerkboek. (Averbode : Averbode, 2017)
De 10 thematische leerwerkboeken: 4.1 Wegwijs : week van de mobiliteit 4.2 Beestig : werelddierendag 4.3 Gesmaakt : week van de smaak 4.4 Viraal : wereld aids dag 4.5 Vlucht(ig) : werelddag van de migranten & vluchtelingen 4.6 Sweater : dikketruiendag 4.7 Koopkracht : internationale consumentendag 4.8 Autimaat : wereld autisme dag 4.9 Divers : internationale dag van de culturele diversiteit 4.10 Drug : internationale dag tegen druggebruik (en illegale handel)
Doelgroep: Het vierde jaar BSO