Pop it up : over het hoe & waarom van pop-upstores - Demey, Els, ....-; Duyck, Jody, ....- (Leuven : LannooCampus, 2014)
Scoor met je pop-up. Waarvoor kun je pop-ups inzetten? Hoe kies je de juiste locatie? Wat doe je met vergunningen, verzekeringen en personeel? Het fenomeen van tijdelijke winkels is al enkele jaren bekend. Steeds meer pop-upstores openen hun deuren, ook bij ons. Maar hoe maak je van jouw pop-upstore een echt succes? Consumenten zijn constant op zoek naar verrassingen en houden ervan om nieuwe zaken als eerste te ontdekken. Iets met een verhaal, iets om door te vertellen. In deze tijden van multichannel, e-commerce en leeglopende winkelstraten zijn ook retailers op zoek naar nieuwe formules om de consument voor zich te winnen. Steden, handelscomités en de vastgoedwereld proberen via pop-upshops, met wisselend succes, de steeds maar toenemende winkelleegstand aan te pakken. Pop it up biedt een frisse blik op de mogelijkheden van tijdelijke winkelformules en neemt je mee van start tot finish van een pop-upstore. Aan de hand van inspirerende voorbeelden krijg je duidelijke antwoorden op al je vragen. Wedden dat je overtuigd geraakt van de kracht van de tijdelijke winkel? Dit boek is een must voor marketeers, reclamemakers, vastgoedconsulenten, steden, handelskernorganisaties en iedereen die actief is in de retail.
Keywords: Pop-up stores