Kleur verkoopt - Francq, Hilde, ....- (Leuven : LannooCampus, 2017)
Waarom is oranje het nieuwe zwart? De kleur van je product is essentieel voor het succes ervan. 85% van de consumenten noemt kleur als één van de belangrijkste redenen om een product te kopen. Toch blijft kleur vaak onderbelicht in de bedrijfswereld. In Kleur verkoopt leest u waarom uw bedrijf niet om kleur heen kan. Van productkleur tot verpakking: kleur is essentieel om een merk te positioneren en te doen verkopen. In dit boek leest u over onderzoek naar kleur en krijgt u talloze tips om gefundeerd met kleur aan de slag te gaan. Het boek bevat ook cases en testimonials.