Interculturele communicatie : van ontkenning tot wederzijdse integratie - Nunez, Carlos, ....-; Nunez-Mahdi, Raya, ....-; Popma, Laura, ....- (Assen : Van Gorcum, 2017)
Nieuw in de 4e herziene druk van Interculturele Communicatie zijn: - illustraties van van de hand van Masaaki Oyamada. - een paragraaf over wereldburgerschap (Global Citizenship) - een hoofdstuk over multiculturele teams en wereldleiderschap (Multicultural Teams and Global Leadership. Wereldburgerschap, multiculturele team en wereldleiderschap zijn actuele onderwerpen die iedereen aangaan. De basis van het boek is onveranderd. Toegankelijk, praktisch, met oefeningen en voorbeelden.
Keywords: Interculturele communicatie