Rory's story cubes MAX : voyages. (Belfast : The Creativity Hub, 2015)
Laat je creativiteit eens even helemaal de vrije loop met Rory's Story Cubes. Het idee is simpel. Je pakt een setje dobbelstenen van dit merk, gooit ze op tafel en bekijkt de negen plaatjes. Vervolgens is het aan jou om aan de hand van deze negen plaatjes een verhaal te vertellen. Naast de Original versie kan je ook kiezen voor bijvoorbeeld een versie met sprookjes of een versie met grotere stenen voor betere zichtbaarheid als je met een grote groep speelt. Het leuke aan Rory's Story Cubes is dat je verschillende stenen kunt combineren en daardoor eindeloze combinaties kan maken. Pak bijvoorbeeld zes stenen van de Original versie en voeg daar drie stenen met dieren of elementen van ruimtereizen aan toe. Met een klein beetje hulp van Rory's Story Cubes vertel je de leukste verhalen aan vrienden en familie, voor urenlang plezier met jong en oud.
Roll the cubes, make a story.
Rory Story Cubes zet je aan tot denken, spreekt tot je verbeelding en verbetert je gespreksvaardigheden. - Van 1 tot 12 spelers -Speeltijd:15 minuten - leeftijd: 6 - 99 jaar
Keywords: Gezelschapsspellen; Dobbelsteenspellen