Memento personeelsadministratie 2017 - Group S; Beullens, Kirsty, ....-; Biesemans, Leen, ....- (Mechelen : Wolters Kluwer Belgium, 2017)
Zoekt u informatie over een bepaald aspect van personeelsbeheer? In dit boek vindt u vliegensvlug een concreet antwoord. U beschikt in een oogwenk over de praktische gegevens die u in het kader van uw functie nodig heeft. Het Memento personeelsadministratie werd opgesteld in nauwe samenwerking met het sociaal-juridisch departement van Group S Sociaal Secretariaat voor werkgevers, en vormt een referentiewerk dat uniek is in België.
Bijgewerkt tot 02/03/2017.
Keywords: Personeelsbeheer; Sociaal recht; Sociale zekerheid