De bachelorproef : 40 vragen en antwoorden - Henssen, Bart, ....-; Beghein, Stefanie, ....- (Antwerpen : Intersentia, 2017)
Deze gids begeleidt iedere student bij de uitwerken van een bachelorproef. Hij behandelt heel wat vragen waarmee veel studenten worstelen. Waaruit bestaat een bachelorproef? Hoe bepaal je het onderwerp en hoe baken je het af? Hoe begin je aan een bachelorproef? Welke informatiebronnen en hulpmiddelen kun je raadplegen? Hoe rapporteer en communiceer je de kennis die je via enquêtes, interviews en andere bronnen hebt verzameld? En hoe formuleer je een concreet advies? Bestaan er alternatieven voor de bachelorproefscriptie? Deze en tal van andere vragen worden beknopt maar vooral gericht beantwoord. Ondersteund met verschillende praktijkvoorbeelden en cases vormt dit boek de informatiebron en praktische gids bij uitstek voor iedere student en docent.
Keywords: Eindwerken