Het nieuwe campagne voeren - Desmet, Nadja, ....-; VVSG; Van Zandycke, Reinout, ....- (Brussel : Politeia, 2017)
De politieke succesverhalen van de afgelopen jaren tonen aan dat je door het juist inzetten van sociale media en big data de verkiezingen kan winnen. Dit nieuwe campagne voeren heeft als doel het juiste publiek met de juiste boodschap te bereiken. Daarnaast moet je als politicus voortdurend bezig zijn met het optimaliseren van je inspanning. Je strategie heeft immers enkel aan belang toegenomen. Het is niet meer voldoende om enkel en alleen wat berichten online te plaatsen. Politici worden content marketeers - en dit continu, niet enkel tijdens de campagne. Het nieuwe campagnevoeren is dus al gestart!
Keywords: Politiek ; sociale media; Politiek ; communicatie