Praktisch projectmanagement 1 : handleiding bij het voorbereiden, realiseren en beheersen van projecten - Gevers, Ten, ....-; Zijlstra, Tjerk (Tjerk Kornelis), 1947- (Amsterdam : Uitgeverij Boom, 2017)
Praktisch projectmanagement 1 is een degelijke, complete leidraad bij het opzetten en realiseren van allerlei typen projecten. Het boek geeft antwoorden op alle mogelijke vragen rond projectmanagement. Al vele jaren onderscheidt Praktisch projectmanagement 1 zich door de praktische benadering, waarbij stapsgewijs de levenscyclus van een project wordt gevolgd, en door de heldere schrijfstijl. In deze vierde, herziene druk zijn de nieuwste inzichten en methodieken verwerkt. Daarnaast zijn veel handige tips toegevoegd die je helpen effectief om te gaan met valkuilen die je in de praktijk tegenkomt.