Het grote niet-opruimboek - Nielandt, Dirk, 1964-; Pottie, Marjolein, 1970- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2016)
Heb je een hekel aan opruimen? Dan is dit het perfecte zelfhulpboek voor jou. Vanaf 9 jaar. Dit boek leert je verschillende doeltreffende technieken om je ouders om de tuin te leiden zodat je niet hoeft op te ruimen. Het is ook een ideaal geschenk voor ouders die graag willen dat hun kinderen hun kamer opruimen: ze leren alle trucjes te doorzien.
Keywords: Opruimen