Bank verzekeringen beurs - Carrijn, Leen, ....- (Gent : Academia Press, 2017)
Wat zijn de nieuwe uitdagingen waarmee de financiële sector geconfronteerd wordt? Hoe werken de verschillende bank- en verzekeringsproducten? En waarvoor dient de beurs precies? Bank, verzekeringen, beurs laat je kennismaken met het Belgisch financiewezen en de daarbij horende instellingen. Leen Carrijn belicht zowel de klassieke spaarproducten en populairste verzekeringen als beleggingen, aandelen, obligaties en afgeleide producten. Dit boek is gericht aan iedereen die zijn kennis over de financiële wereld wil verruimen, en informeert ook professionals uit kredietinstellingen over de belangrijkste begrippen uit de verzekeringswetgeving. Het bevat ook vele praktijkvoorbeelden, die de theorie verduidelijken en illustreren. Bank, verzekeringen, beurs verschijnt jaarlijks in een herwerkte editie, waardoor alle cijfers up-to-date blijven.
Keywords: Bankwezen