Design : 80 designiconen uitgelegd - Hodge, Susie, ....- (Kerkdriel : Librero, 2017)
Waarom zijn sommige ontwerpen succesvoller en invloedrijker dan andere? In Design bespreekt kunsthistorica Susie Hodge tachtig baanbrekende ontwerpen, variërend van de polaroidcamera en de Sony-walkman tot het Coca-Cola®-flesje en de Converse All Star-sneaker. Door het belichten van aspecten als functionaliteit, esthetische aantrekkingskracht of vernieuwend materiaalgebruik van het werk van wereldberoemde ontwerpers als Gerrit Rietveld, Le Corbusier, Alvar Aalto, Dieter Rams, Ron Arad en Philippe Starck, laat dit boek zien wat nu juist deze bijzondere ontwerpen spraakmakend maakt.
What makes great design