Handboek Nederlands : mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid - De Smet, Danielle, ....-; De Vuyst, Liesbet, ....- (Gent : Academia Press, 2017)
Met een grondige beheersing van het Nederlands kom je overal goed voor de dag, of je nu het woord moet voeren of een belangrijke tekst moet indienen. Handboek Nederlands. Mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid helpt het taalgebruik van studenten hoger onderwijs terug op te krikken, en vormt een brede basis waarop ze hun hele professionele leven kunnen bouwen. Handboek Nederlands behandelt de theorie rond grammatica, spelling en taalzuivering en spitst zich toe op stijl en communicatieve vaardigheden. Bovendien bevat het talloze voorbeelden en praktijkgerichte suggesties. Het bijbehorende Werkboek Nederlands, dat aansluitende oefeningen biedt, is apart verkrijgbaar.
Keywords: Nederlands ; taalvaardigheid