Creative Belgium : the book 2017 : the best of Belgium's creative works in advertising, design and digital communication - Mortier, Jens, ....- (Leuven : LannooCampus, 2017)
Naar goede gewoonte reikt Creative Belgium ook dit jaar weer awards uit voor de innovatiefste en opvallendste campagnes van onze reclamebureaus. Dit boek laat u meegenieten van het beste dat 's lands creatievelingen te bieden hebben. Een eerbetoon aan de kracht van onze internationaal gerenommeerde reclamegoeroes.