Basiscursus PHP 7 en MySQL - Peters, Victor, ....- (Amsterdam : Boom, 2016)
PHP is een programmeertaal die in combinatie met HTML de standaard is voor het bouwen van dynamische websites. Met de nieuwste versie, PHP 7, gaat dat makkelijker en vooral veiliger. Deze basiscursus is geschreven voor beginners. Met oefeningen.
Met online voorbeelden
Keywords: PHP 7.