Eerste hulp voor leerkrachten - Rode Kruis-Vlaanderen, ....- (Mechelen : Rode Kruis, 2014)
Wat doe je als een leerling op een uitstap zijn voet verstuikt? Of als twee klasgenootjes tijdens een wild spelletje tikkertje op elkaar botsen en een tand afbreekt? Je staat elke dag voor een groep kinderen of jongeren. Een ongeluk is snel gebeurd. Daarom kan je maar beter enkele basisregels eerste hulp onder de knie hebben. ‘Eerste hulp voor leerkrachten' biedt een antwoord op tal van eerstehulpvragen waar je als leerkracht vaak mee wordt geconfronteerd.