Ik ben geen boek, ik ben een hond - Praagman, Milja, ....- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2016)
Grappig dierenboek. Met leuke verrassingen onder de ?apjes. Vanaf 2 jaar. Ik ben een hond en geen boek. Doe die letters op mijn vacht weg! Letters kriebelen. Aai me liever. Als het kriebelt, moet ik krabben. En ik heb geen tijd om te krabben, want ik moet jou bewaken. In dit boek spreekt een hond de lezers direct aan.
Leeftijd: vanaf 2 jaar
Keywords: Huisdieren