Werkboek cultuursensitieve zorg - Yentür, Arzu, ....-; Claeys, Ann, ....-; Claes, Bart, ....- (Brussel : Politeia, 2016)
Zorg- en hulpverleners geven vaak aan dat ze de praktische tools missenom in hun dagelijkse werkrelatie met de oudere in te spelen op de toegenomen diversiteit. Dit werkboek reikt concrete cultuursensitieve tools en tips aan op maat van de zorg- en hulpverlener.
Keywords: Ouderenzorg