Statistiek met Excel - Van Der Elst, Jacques, ....- (Wommelgem : Van In, 2017)
Statistiek met Excel is een studieboek voor iedereen die statistische berekeningen moet maken. Alle onderwerpen die in een basiscursus statistiek aan bod komen, zoals frequentie- en kansverdelingen, hypothesetoetsen, regressie enz. worden behandeld.