Het alfabet van Candice Phee - Jonsberg, Barry, ....- (Rotterdam : Lemniscaat, 2007)
Candice Phee wil het leven voor iedereen mooier maken. Jammer genoeg is ze nogal onhandig - en heeft ze dat zelf niet door. Van school heeft Candice de opdracht gekregen om zichzelf te beschrijven aan de hand van een alfabet. Ze levert alleen geen a4'tje in, maar een volledig boek... Zo komen we alles te weten over de familieruzie met rijke oom Brian, hoe haar vriend Douglas Benson uit een Andere Dimensie is gekomen (en daar weer naar terug wil), wat er jaren geleden met Candices zusje gebeurde en waarom Aardvark-Vis waarschijnlijk denkt dat Candice God is. En over hoe ze blijft zoeken naar het geluk, voor zichzelf en voor alle mensen om haar heen.