Kijk, konijnen - Louter, Daphne, ....- (Rotterdam : Lemniscaat, 2017)
Ga een dag mee in het leven van deze vrolijke konijnentweeling. Terwijl de dag én het jaar verstrijkt is in het huis en de tuin zoveel te zien dat je elke keer iets nieuws zult ontdekken. En kun je de voorwerpen vinden die op iedere prent terugkeren? Een boek zonder woorden dat duizend verhalen vertelt.
Keywords: Dagelijks leven