Denk en doe als een kunstenaar - Boldt, Claudia, ....-; Meredith, Eleanor, ....- (Rotterdam : Lemniscaat, 2017)
Schilder, maak beelden, ontwerp kostuums, teken, maak kunst van papier, bouw, werk samen en neem foto's. Leer van moderne kunstenaars en heb vooral heel veel plezier terwijl je ijsbeelden maakt, schilderijen met benen, dansende robots, driedimensionale chili con carne en nog heel veel meer.
Kunts voor kinderen
Keywords: Knutselen