Storytelling voor professionals - Corsius, Philip, ....-; De Jong, Tjeerd, ....-; Markies, Milja, ....- (Groningen : Noordhoff, 2017)
De laatste jaren neemt de belangstelling voor storytelling enorm toe. Waar schrijvers, theatermakers, cineasten, journalisten, game developers en communicatieprofessionals zich al langer bedienden van verhalende elementen, wordt storytelling nu succesvol door professionals in uiteenlopende branches en sectoren toegepast. De eerste editie van Storytelling voor professionals biedt je een goede basis voor storytelling.