Edunext : transformeer je school van binnenuit - De Boe, Dirk, ....- (Leuven : LannooCampus, 2017)
We praten elke dag over wat er beter kan in onze scholen: lesmethoden, technologie, leertrajecten ... Maar in die discussies vergeten we vaak de leerling zelf. Daar brengt EduNext verandering in.Dit boek biedt inspiratie voor out-of-the-boxdenkers in het moderne onderwijs. Door moeilijk haalbare provocaties te herdenken, door te focussen op de afzonderlijke delen van het transformatieproces, maar ook door inspiratie te halen uit scholen die verder durven te gaan, kunnen we werken aan een échte vernieuwing van onze scholen.
Onderwijsvernieuwing