Windows 10 voor dummies - Rathbone, Andy, ....- (Amersfoort : BBNC Uitgevers, 2016)
Of je nu voor het eerst met Windows werkt of upgradet van een oudere versie, Windows 10 voor Dummies helpt je bij alles wat je wil doen. De nieuwe functies in Windows 10, de verschillende interfaces, goochelen met mappen en bestanden, internetten en e-mailen, spelen met muziek, foto's en films, alles komt aan bod. Deze nieuwe editie is volledig bijgewerkt op basis van de Windows 10 Anniversary Update, Die Microsoft in de zomer van 2016 heeft uitgebracht.
De 'Dummies'-boeken staan voor boeken van goed niveau die op luchtige wijze hun onderwerpen behandelen. Dit boek over het nieuwe besturingssysteem van Microsoft Windows 10 is daarop geen uitzondering. De lezer wordt aan de hand meegenomen om het programma te ontdekken. Hierbij wordt niets bekend verondersteld, zelfs het starten van het besturingssysteem en de programma's worden uitgebreid beschreven. Verder is er aandacht voor het gebruik van internet, het configuratiescherm, het opzetten van een eenvoudig thuisnetwerk en het werken met foto's, muziek en video's. De laatste hoofdstukken helpen bij het oplossen van problemen en het maken van de overstap vanaf een oude computer. De tekst geeft handige tips en gedetailleerde aanwijzingen en is waar nodig voorzien van zwart-witte schermafbeeldingen ter illustratie. De auteur schreef al vele titels in de 'Dummies'-serie. Het is een bijzonder aardig boek, de stof wordt op luchtige, maar begrijpelijke manier behandeld. Het is door de uitgebreide uitleg van de elementaire functies ook geschikt voor beginners. © NBD Biblion
Keywords: Windows 10.