Dino's bestaan niet - Janssen, Mark, 1974- (Rotterdam : Lemniscaat, 2017)
Ga mee op dinojacht in dit spannende uitklapboek Met zijn eerste eigen prentenboek, 'Niets gebeurd', veroverde Mark Janssen binnen- en buitenland. In dezelfde gedurfde, sprankelende stijl vertelt Mark nu het verhaal over twee broertjes die op dinojacht gaan. Nou ja, de oudste en meest stoere broer doet alsof, maarvoor de jongste is het allemaal heel serieus. En terecht! Hij ziet wat zijn oudere broer allemaal niet ziet. Als zijn grote broer dan ook nog eens ter geruststelling 'Dino's bestaan niet!' roept, neemt het verhaal een onverwachte wending. Schitterende uitklapplaten tonen keer op keer in welke gevaarlijke situatie de broers zich bevinden, want niets is wat het lijkt en de Grote Gevaarlijke Dino's liggen overal op de loer. Het is verrukkelijk griezelen in dit ontdekboek. En wie het uit heeft, zal altijd overal wel twee keer kijken, want die bomen... die vormen... die bulten... zijn misschien wel... dinosaurussen!
Leeftijd: vanaf 3-5 jaar
Keywords: Geschiedenis