Marketing.com 4.0 : praktijkboek e-commerce, social media & contentmarketing - Van der Mark, Wim, ....- (Groningen : Noordhoff, 2017)
Marketing.com 4.0 is een handige praktijkgids die ingaat op het nieuwe online kijk-, lees-, klik- en koopgedrag van de consument. Met Marketing.com 4.0 leer je meer interactie en verkoop te genereren via websites. Waarom kiezen voor Marketing.com 4.0? * Praktijkgids voor succesvol ondernemen op internet; * compact, praktijkgericht en toegankelijk geschreven; * bevat de meest actuele inzichten op het vakgebied. Marketing.com 4.0 biedt een praktische en inspirerende vertaalslag van kennis over dialogen en interactie met consumenten naar online toepassingen. Het boek legt onder meer uit hoe je online verschillende tests kunt uitvoeren, hoe je gegevens analyseert en benut, op welke manieren je responsdrempels kunt verlagen en respons kunt optimaliseren. Bij elk onderwerp ligt de focus op de methode die het meest bijdraagt aan succes.