Kwalitatief marktonderzoek - Meier, Uta, ....-; Broekhoff, Mirjam, ....- (Groningen : Noordhoff, 2012)
Kwalitatief marktonderzoek biedt een praktische handleiding voor mensen die zelf kwalitatief marktonderzoek willen gaan doen. Het biedt actuele informatie over de mogelijkheden van het vak. De gestructureerde opzet biedt ook een leidraad voor de opdrachtgever.
Keywords: Marketing; Marktonderzoek