Vocabulaire ludique : 10 minuten spelen met de Franse woordenschat : 77 lesideeën - Bruchet, Janine, ....-; Angele, Martina, ....- (Almere : InterTaal, 2015)
Doelgroep Beginners en halfgevorderden. op een speelse, communicatieve manier woordenschat of grammatica oefenen en herhalen op niveau A1 tot en met B1 overzichtelijke indeling van de spelvormen in verschillende thema's stimuleren van het vertrouwen in de spreekvaardigheid of uitdrukkingsvaardigheid van de cursist minimale voorbereidingstijd voor de docent afwisselende en flexibele werkvormen te gebruiken als opwarmertje of voor tussendoor met aanvullend onlinemateriaal
Keywords: Franse woordenschat