Effectief leren : basisboek - Ebbens, Sebo (Sebo Onno), 1945- (Groningen : Noordhoff, 2015)
Effectief leren, basisboek biedt je de nieuwste onderwijskundige inzichten waarmee je zó leert onderwijzen dat je leerlingen effectief leren. Helder geschreven en vol praktische tips. Waarom kiezen voor Effectief leren, basisboek? - reikt je instrumenten aan voor effectief leren; - talloze praktijkvoorbeelden, tips en adviezen; - inclusief unieke code voor Prepzone, met handige extra toetsen, flitscolleges en begrippentrainer.
Keywords: Onderwijs ; studeren