Programmeren voor kinderen : Projects - Woodcock, John, ....-; Vorderman, Carol, ....- (Tielt : Lannoo, 2017)
Ben je dol op computers en games?En wil je ontdekken wat je allemaal kunt doen met Scratch?Ga aan de slag met dit boek en maak de mooiste kunstwerken, creëer waanzinnige optische illusies, maak van je computer een echt drumstel, ontwikkel de leukste spelletjes en maak de grappigste animatiefilmpjes.Met stap voor stap instructies, heldere screenshots en illustraties en nuttige achtergrondinformatie.Een leerrijk boek in de succesvolle reeks Programmeren voor kinderen.
Leeftijd: vanaf 9-11 jaar
Keywords: Programmeren ; Scratch (software).