Sleutelboek computernetwerken 2.0 - Goris, Marc, ....- ([s.l.] : Shop My Books, 2017)
Dit boek belicht de opbouw en werking van computernetwerken. Alles werd in een zo eenvoudig mogelijke taal geschreven en vaktermen worden uitvoerig verklaard. Dit boek staat niet op zichzelf. Toepassingen, bijkomende informatie, actuele ontwikkelingen, multimediabestanden en oefeningen zijn terug te vinden op de website bij deze reeks: www.sleutelboek.eu.