MS Excel in de praktijk : oefeningen en cases - Halsberghe, Serge, ....-; Van den Broeck, Eddy, ....- (Wommelgem : Van In, 2017)
Ms Excel in de praktijk is zowel een middel om zelf het programma meester te worden als een aanvulling op de theorie. Met de oefeningen, praktijkvoorbeelden en cases in het boek kunt u thuis zelf aan de slag.