De oude man en het hondje - Calcoen, Cat, ....- (Averbode : Averbode, 2017)
1. De oude man en het hondje - Cat Calcoen (meeleefverhaal) (1/09/2017) met tekeningen van Michael Vincent Leyla's buurman Marcel is heel ziek. Hij kan niet meer gaan wandelen met zijn hondje, Molly. Hoewel Leyla's familie geen contact wil met Marcel, belooft ze om Molly elke dag uit wandelen te nemen. Maar Marcel wordt zieker. Hij heeft misschien niet lang meer te leven. Wie gaat er dan voor Molly zorgen? - Bekroond met de Averbode Verhalenprijs 2016
Met tekeningen van Michael Vincent
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad